×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /customers/8/0/7/skekermt.be/httpd.www/includes/menu.inc).

De club

Vaandel SKE Kermt heeft een hele geschiedenis achter de rug. Anno 1861 is men begonnen met het doelschieten als "De Eendraght St. Sebastiaan Kermpt". Later zijn we geëvolueerd naar de "Handboogmaatschappij Sint Sebastiaan Kermt" met als kenteken "SKE". Sinds 2011 komen we naar buiten onder de modernere - hoewel algemenere - naam "SKE Kermt" of kortweg "SKE".

We zijn gevestigd op het sportterrein Ten Hove en hebben we een lokaal met 5 binnenbanen waar op een afstand tot 25 meter geschoten kan worden. Daarnaast hebben we een afspraak met een lokale voetbalvereniging waar we een buitenbaan hebben waarop we in de warmere maanden tot 90 meter kunnen schieten.

SKE is een gezonde en actieve handboogvereniging met ca. 70 leden. Gezelligheid en wedstrijdsport gaan bij SKE hand in hand. Naast de trainingen worden er binnen de vereniging gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Zo hebben we elk jaar verschillende schietevenementen met een thema - dat meestal te maken heeft met de periode van het jaar, zoals de kerst- en paasschietingen. We hebben een gezellig clubfeest in het begin van het jaar en een BBQ in de zomer voor het hele gezin en proberen we iedereen een ontspannende vrijetijd te bezorgen.

Hoewel het plezier in het schieten voorop staat, slaagt de club er ieder jaar in de nodige prijzen in de wacht te slepen. Zo kapen we ieder jaar weer prijzen weg tijdens het Limburgs wintertoernooi en de nationale buitenwedstrijden.